Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

SP-35U3-03T01 – Надворешен хард диск-SP030TBEHDS06A3K

/* Edit Link */ /** */

Колкав простор би бил доволен за сите ваши податоци?

Stream S06 се карактеризира со големи капацитети до 4TB, со што корисниците можат да чуваат секаков вид на документи и медија на само еден уред. Дополнително USB 3.0 конекцијата овозможува брз трансфер на податоци до 5Gbps (читање/пишување) што претставува 10 пати побрзо од USB 2.0 стандардот. На овие модели е претставен иновативен држач кој на корисниците им служи за носење и дополнително ја разубавува конструкцијата што го прави овој уред да се издвојува од неговата конкуренција. Дискот има отвори за вентилација кои овозможуваат заштеда на енергија и го ладат уредот.

Нов дизајн за уште поголема практичност.

Чувањето и трансферот на податоци повеќе не е проблем.

Карактеристики:

  • капацитет: 3TB
  • USB Конекција: USB3.0
  • големина на диск: 3.5”
  • напојување: 12V

.

  • производител: Silicon Power (NL)
  • цена: 9.180 ден со ддв
  • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

0 Коментари на “SP-35U3-03T01 – Надворешен хард диск-SP030TBEHDS06A3K”


  • Нема коментари

Остави коментар