Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

LGT-K400-US – Безжична тастатура

/* Edit Link */ /** */

Би сакале да управувате со компјутерот во лежечка положба?

Елегантна безжична тастатура со подлога на допир од 9cm која има лесно читливи и прецизни копчиња. Функционира на фреквенција од 2.4GHz, што ви овозможува добар работен опсег до 10m. Има три блока стандардни тенки копчиња, кои се тивки при работа.

Почувствувајте ги погодностите на безжичните тастатури.

Голем избор за сите ваши вкусови!

Карактеристики:

  • работна фреквенција: 2,4GHz
  • USB адаптер
  • распоред на копчиња: QWERTY
  • димензии: (152×32x405)mm
  • напојување: 2x AA батерии

.

  • производител: Logitech (NL)
  • цена: 2.896 ден со ддв
  • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

0 Коментари на “LGT-K400-US – Безжична тастатура”


  • Нема коментари

Остави коментар