Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

MASTPL-PRBOX11 – Кабел со макара

/* Edit Link */ /** */

Ви недостасуваат приклучоци кога работите надвор?

Макара за кабел во кутија со 4 шуко приклучоци за општа употреба. Ергономичниот облик на ролната овозможува нејзино лесно монтирање на ѕид.

Доволно приклучоци и доволна должина на кабел за целиот ваш двор.

Инвестирајте доколку живеете во куќа!

Карактеристики:

 • кабел: 8m
 • 4 шуко приклучоци
 • напон: 230V-AC
 • струја: 16A
 • заштита од прегревање
 • прекинувач: ON/OFF
 • боја: сива/зелена

.

 • производител: Masterplug
 • цена: 1.544 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

0 Коментари на “MASTPL-PRBOX11 – Кабел со макара”


 • Нема коментари

Остави коментар