Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

WEL.PS100A – Пумпа за одлемување

/* Edit Link */ /** */

Потребна ви е инка за држачот за леткум?

Вакуум пумпа за одлемување.

Достапни резервни делови за станиците кои ги користите.

Обезбедете комплетна функционалност во секое време!

Карактеристики:

  • должина 150mm
  • моќен вакуум за максимално вшмукување на калајот
  • метално куќиште
  • антистатички дизајн (со врв PS 1001A)

.

  • цена: 3,990 ден со ддв
  • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

0 Коментари на “WEL.PS100A – Пумпа за одлемување”


  • Нема коментари

Остави коментар