Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

LEP-0037 – Пакет-Ја користите дневната соба како место за опуштање

/* Edit Link */ /** */

Внимавате што ставате во дневната соба?

Дневниот простор е неизбежен дел од нашето секојдневие. Таму бараме мир, опуштена атмосфера и убави мигови поминати со семејството.

Ви нудиме модерни украси кои ќе се вклопат во секоја дневна.

Супер пакет за да се подновите!

Пакетот содржи:

  • метеоролошка станица
  • LED свеќа – Подарок

*Малите работи создаваат убави чувства!

.

  • цена: 6.996 ден со ддв
  • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

0 Коментари на “LEP-0037 – Пакет-Ја користите дневната соба како место за опуштање”


  • Нема коментари

Остави коментар