Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

HE-CLOCK-100 – LED часовник со аларм

/* Edit Link */ /** */

Каков часовник со аларм би сакале да имате?

Овој LED часовник со аларм има големи, сјајни бројки со големина од 1.8 инчи. Пластичното куќиште се карактеризира со модерен изглед во бела и портокалова боја. Светлината на LED дисплејот е прилагодлива и алармот има “snooze” функција прилагодлива во две нивоа на јачина на звук.

Mодерен и корисен, одличен за во вашата спална соба.

Алармот ќе ве разбуди сигурно!

  • производител: Balance Meteo (NE)
  • цена: 1.650 ден со ддв
  • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

0 Коментари на “HE-CLOCK-100 – LED часовник со аларм”


  • Нема коментари

Остави коментар