Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

INSTEK GPS-2303 – Лабораториско напојување со 2 канали

/* Edit Link */ /** */

Работите во лабораторија каде ви се неопходни лабораториски напојувања?

…..Линеарно DC напојување со 2 канали, член на GPS серијата напојувања од производителот Instek. Овој модел има вкупна моќност од 200W и дигитални индикатори на сите канали. GPS-серијата се идеално решение за лесни, ефтини фиксни или преносни апликации кои бараат висока регулација и повеќе излези.

Погледнете ја програмата на Instek.

Oдличен избор за сите потреби!

Карактеристики:

 • 2 независни изолирани излези
 • четири трицифрени LED дисплеи за индикација на излезната големина за секој канал посебно
 • 0.01% регулација  на отповарување и мрежен напон
 • мал напон на брум < 1mVrms
 • автоматски избор на режим на работа сериски/паралелен
 • излезен On/Off прекинувач за излезот.
 • нагодување на излезните параметри при оневозможен излез за заштита на на уредот кој се напојува
 • управување на брзината на активното ладење на уредот за минимизирање на генерираниот шум
 • заштита од преоптоварување и спротивен поларитет

.

 • производител: GW Instek
 • гаранција: 12 месеци
 • цена: 20,036.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

1 Коментар на “INSTEK GPS-2303 – Лабораториско напојување со 2 канали”


 • Петар Аврамовски

  Солиден, компактен, професионален уред со врвни карактеристики со одлична заштита, за прикладна цена. Ми се допаѓа.

Остави коментар