Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

SZ-U8GKEY – USB флеш меморија

/* Edit Link */ /** */

Сакате да подарите нешто уникатно и корисно?

…..USB флеш меморија во форма на клуч. Едноставно поврзете ја на слободен USB порт на вашиот компјутер и ќе биде препознаена како надворешна меморија. Може да ја носите насекаде со вас, а со тоа и сите ваши омилени слики, музика, филмови и други документи ќе ви бидат достапни во секое време.

Наш предлог за подарок!

Секоја модерна девојка би се израдувала…

Карактеристики:

  • капацитет: 8GB
  • USB 2.0
  • димензии: (55×125x55)mm

.

  • производител: Satzuma (NL)
  • гаранција: 6 месеци
  • цена: 1,224.00 ден со ддв
  • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

0 Коментари на “SZ-U8GKEY – USB флеш меморија”


  • Нема коментари

Остави коментар