Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

HE-CLOCK-35 – Радио часовник

/* Edit Link */ /** */

Целата соба на вашето дете е автомобилска?

…..FM радио часовник во форма на автомобил со аларм функција, тајмер за исклучување и „snooze“ функција. LED дисплејот е со голема видливост и лесен за читање.

Овој автомобил лесно ќе го разбуди вашето дете.

Затоа ставете го во неговата соба!

Карактеристики:

 • FM/ Радио
 • дигитален приказ
 • часовник и аларм
 • боја на броевите на дисплејот: црвена
 • електронска контрола на глас
 • напојување: 230V
 • материјал: пластика

.

 • производител: Balance (NL)
 • гаранција: 6 месеци
 • цена: 1,355.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

0 Коментари на “HE-CLOCK-35 – Радио часовник”


 • Нема коментари

Остави коментар