Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

P.SUP.USB2048 – USB адаптер за во автомобил

/* Edit Link */ /** */

Многу време поминувате во автомобилот?

…..Мини адаптер за напојување за во автомобил со две USB порти, кој лесно можете да го поврзете во приклучокот за запалка. Претставува идеално решение за напојување на разни USB уреди како мобилни телефони, MP3 плеери и слично со интегрирана батерија.

Искористете го максимално времето.

Напојувајте ги уредите додека возите и никогаш нема да останете без батерија!

Карактеристики:

 • LED индикација
 • влезен напон: (12-24)V-DC
 • излезен напон: 5V-DC
 • струја: 1000mA
 • димензии: (20×20x45)mm
 • тежина: 35g

.

 • производител: Skross (DE)
 • гаранција: 6 месеци
 • цена: 865.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

0 Коментари на “P.SUP.USB2048 – USB адаптер за во автомобил”


 • Нема коментари

Остави коментар