Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

KNG-FSP1B – Преносен Bluetooth звучник

/* Edit Link */ /** */

Добро познат лик во форма на звучник со голема моќност…

Знаете кој е тој?

…..Јас сум Andreas, телепатски феномен. Јас сум звучник и ќе Ви донесам паранормална појава во вашиот свет. Почетниците можат да ме поврзат со својот телефон или музички плеер преку 3.5mm кабел, додека мајсторите за прилагодување ќе ја искористат мојата нова Bluetooth технологија. Моите раце ги контролираат јачината на звукот и командите за песните. Благодарение на моќната вградена батерија, не можете да ме запрете до 4 часа. Дополнителните налепници ќе овозможат да се вклопам перфектно во твојот свет.

Многу музика и позитивна енергија!

Вие со пријателите и Andreas бидете рецептот за добра забава…

  • производител: KNG (NL)
  • гаранција: 12 месеци
  • цена: 2,650.00 ден со ддв на 12 рати x 235ден
  • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

0 Коментари на “KNG-FSP1B – Преносен Bluetooth звучник”


  • Нема коментари

Остави коментар