Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

CEL.LC5117 – Футрола за iPhone 5 и 5S

/* Edit Link */ /** */

Едноставност и класика…

Тоа се карактеристики кои Ве отсликуваат?

…..Кожена ФУТРОЛА за iPhone 5 и 5S за заштита од гребаници, удар и нечистотија. Футролата има и функција на држач.

Футролa која одговара на Вашиот стил…

Заштитете си го телефонот!

Карактеристики:

  • точни димензии со соодветни отвори за звучник, микрофон, итн.
  • едноставно поставување
  • поддршка на сите функции

.

  • производител: Goobay (DE)
  • цена: 430.00 ден со ддв
  • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

0 Коментари на “CEL.LC5117 – Футрола за iPhone 5 и 5S”


  • Нема коментари

Остави коментар