Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

CMP-USBAUD01- USB во аудио конвертор

/* Edit Link */ /** */

Концерти, спотови, филмови, документарни емисии…

Сето тоа го гледате online?

…..Со овој USB аудио конвертор може да ги поврзете сите аудио уреди со 3.5mm конектор (аудио влез / аудио излез) на компјутер преку USB портот. 

Едноставно, ставете слушалки и опуштете се!

Карактеристики:

  • USB аудио конвертор за поврзување звучници и микрофон
  • погодно за дополнителна аудио конекција
  • едноставно поврзување без дополнителен софтвер
  • компатибилен со: Windows 2000, XP, VISTA, 7, 8 and MAC

.

  • производител: Goobay (DE)
  • гаранција: 6 месеци
  • цена: 490.00  ден со ддв
  • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

0 Коментари на “CMP-USBAUD01- USB во аудио конвертор”


  • Нема коментари

Остави коментар