Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

CEL.DIP/14 – USB док станица за Samsung Galaxy S4 mini

/* Edit Link */ /** */

Сакате едноставно напојување за Samsung Galaxy S4 mini?

…..Док станица за Samsung Galaxy S4 mini со USB конекција и аудио излез (3.5mm). Елегантно напојување и симултана синхронизација.

Користете го овој начин за напојување на Вашиот телефон…

Подобро е затоа што е попрактично!

Карактеристики:

  • полнење и синхронизација во исто време
  • “Plug & Play” без инсталација на дополнителен софтвер
  • излезен напон: 5V-DC

Комплетот содржи:

  • док-станица со USB кабел

.

  • производител: Goobay (DE)
  • гаранција: 3 месеци
  • цена: 755.00 ден со ддв
  • производот е достапен онлајн

* за сите корисници на  Samsung Galaxy S4 mini

повеќе…

повеќе од иста категорија…

0 Коментари на “CEL.DIP/14 – USB док станица за Samsung Galaxy S4 mini”


  • Нема коментари

Остави коментар