Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

Месечна архива за јули, 2015

GB-LAMP2 – Ноќна светилка

Сакате да осветлите некои места во вашата куќа заради безбедност?

Едноставна и мала, ноќна LED светилка.

Моделот е лесен за употреба со опсег на детекција од 120°. Сензорот ја вклучува светилката кога e темно и кога ќе детектира движење.

Идеална светилка за на скали, во собата на вашето дете, во подрум.

За светлина само кога е потребна!

 • производител: Goobay (DE)
 • цена: 545 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

SWX-HOLD1 – Држач за во автомобил

Користите мапа од мобилниот телефон додека патувате?

Универзален држач за мобилни телефони со димензии 3.5-4.8″ за во автомобил. Држачот може да биде поставен на контролната табла или ветробранското стакло и опремен е со држачи на краевите кои овозможуваат стабилност на уредот. Може да ротира под агол од 360 степени.

Користете ги рацете за возење додека сте во автомобил.

Поставете го телефонот во сигурна позиција!

Карактеристики:

 • димензии: (100х75х150)mm
 • адаптер за прицврстување на стакло и контролна табла
 • 360 степени ротација

..

 • производител: Sweex (NE)
 • цена: 678 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…
повеќе од иста категорија…

LEP-0018 – Пакет “Тестирајте ја енергијата!”

Полна или празна батерија? Зарем ќе се прашувате?

Со овој тестер за батерии точно ќе знаете дали батериите се полни, празни или полуполни.
Дизајниран е за тестирање на АА, ААА, C, D, 9V, и копчести батерии. Одличен спој со 4-те алкални батерии AAA, кои ќе ги добиете БЕСПЛАТНО!

Подгответе се за во лето, не дозволувајте омилените уреди да останат без батерија.

Пакетот содржи:

 • Тестер за батерии
 • x4 AAA Алкални батерии – ПОДАРОК

..

 • цена: 448 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

VL-CABLE005/B – MHL кабел адаптер

Како наједноставно да ги гледате содржините од вашиот телефон на телевизор?

….Овој адаптер кабел ви овозможува да го поврзете вашиот MHL кабел кон вашиот Galaxy SIII / SIV and Samsung Note II / III. Поврзете го вашиот  телефон или таблет со  LCD, LED или плазма телевизор и гледајте ги  вашите фотографии, видеа и други содржини со помош на HDMI кабел. Кабелот мора да биде поврзан на MHL адаптер за  да ја  добие  потребната енергија.

Секогаш е подобро на голем екран. Овозможете си го тоа задоволство!

Карактеристики:

 • конектор А: micro USB B 11pin машко (Samsung S3/S4)
 • конектор Б: micro USB B женско + HDMI женско
 • должина: 0.20m

..

 • производител: Valueline (DE)
 • цена: 444 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

ZD-917/SDS – Комбинирана станица за лемење и одлемување

Каква станица за лемење е потребна во вашиот сервис?

Комбинирана двоканална станица за лемење и одлемување. Температурата на секој од каналите се прикажува на два посебни LCD дисплеи. Вградениот температурен сензор над врвот за лемење обезбедува прецизна регулација и стабилна температура во текот на процесот на лемење. Вградената “sleep” функција овозможува штедење на енегија како и продолжување на работниот век на врвовите за лемење..

Двете основни функции во една станица за лемење.

Идеална и практична за во секој сервис.

Карактеристики:

 • напојување: 230VAC
 • температурен опсег: 160 – 480`C
 • рачка за лемење: 24V/60W
 • пиштол за одлемување: 24V/80W

..

 • гаранција: 12 месеци
 • цена: 13.500 ден со ддв

 • производот е достапен онлајн
 • повеќе…

  повеќе од иста категорија…

  TACTSW-PTA185A – Микропрекинувач

  Ви се расипа клучот за автомобил?

  Микропрекинувач (такт) за печатена плочка 5×2.9mm, SMD.

  Мала компонента која може да спаси повеќе ваши уреди.

  Голем избор на микропрекинувачи за сите ваши потреби.

  Карактеристики:

  • тип на прекинувач: push ON
  • број на пинови: 2
  • напон на контакти: 12V-DC
  • струја на контакти: 0.05А
  • отпорност на контакти: 0.1Ω
  • број на преклопи: 1
  • висина на копчето: 0.5mm
  • димензии на куќиштето: (5×2.9×1.5)mm

  ..

  • производител: Paccer
  • цена: 20 ден со ддв
  • производот е достапен онлајн

  повеќе…

  повеќе од иста категорија…