Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

Месечна архива за февруари, 2015

SZ-DL226 – USB греач за чаша

Можете да функционирате без кафе на работа?

…..Дали вашето кафе е веќе изладено пред да почнете да го пиете?

…..Со овој USB грејач ќе може да го решите тој проблем и секогаш да пиете топол напиток. Едноставно поврзете го нa USB за да почне да загрева. Ставете ја чашата со кафе или чај и цело време ќе ја оддржува нивната топлина.

Одлично решение за свежо кафе во текот на цел ден.

Имајте го на своето биро!

​Карактеристики:

 • напојување: USB
 • димензии: (133×45x140)mm
 • боја: сива
 • тежина: 120g

.

 • производител: Satzuma (NL)
 • цена: 377.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

SM S4303R – Серво мотор

Постојано работите на мали интересни проекти?

…..Овој аналоген 360° микро серво модул е висококвалитетен микро серво мотор со стандарден 3-пински конектор за да може да се приклучи директно на Arduino Sensor Shield. Најдобар избор за да додадете Роботика и Мехатроника на вашиот проект.

…..Серво моторите се изградени од електричен мотор механички поврзан со потенциометар. Електрониката вградена во серво моторот ја преведуваат ширината на импулсот во соодветна позиција. Кога серво моторот ќе добие команда за да ротира, моторот се напојува се додека потенциометарот дојде до вредноста која одговара со зададената позиција.

За прецизни движења и професионално завршена работа.

Препорачуваме серво мотор од Arduino!

​Карактеристики:

 • PWM
 • вртежен момент: 3.30 kg-cm [5V]
 • брзина: 0.17sec/60° [5V]
 • тежина: 44g
 • димензии: (42×20.5×39.5)mm
 • агол на ротација: 360°
 • тип на конектор: 3-pin TinkerKit

.

 • производител: Arduino (IT)
 • цена: 1,150.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

MASTECH MS8910 – Тестер на SMD компоненти

Често ви се случува да не можете да откриете проблем во компонентите?

…..Тестер за брза и едноставна проверка на SMD компоненти. Подржува мерење на отпорност, капацитет, континуитет и тестирање на полупроводници

Брза и прецизна проверка на компонентите.

Одличен алат за во секој сервис!

Карактеристики:

 • Мерен опсег за отпорност: 30Mohm
 • Мерен опсег за капацитет: 30mF
 • Приказ на дисплеј: 3000 цифри
 • Автоматскo препознавање на компоненти
 • Автоматско исклучување
 • Напојување: CR2032 батерија

.

 • производител: Mastech
 • гаранција: 12 месеци
 • цена: 1,660.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

HC-BLDPRESS22 – Апарат за мерење на крвен притисок

Се грижите за вашето и здравјето на своето семејство?

…..Измерете го вашиот крвен притисок дома и имајте контрола на вашето сопствено здравје. Мониторот со автоматско пумпање и мерење е опремен со индикација и ги покажува моментално измерените резултати. Мерниот опсег на крвниот притисок е помеѓу 0mmHg и 300mmHg со точност од +/- 3mmHg. Се исклучува автоматски доколку е неактивен една минута.

Грижете се сами за она што можете.

Ваков апарат му е потребен на секое семејство!

​Карактеристики:

 • индикатор за класификација на измерениот крвен притисок
 • 2×60 мемории, време и дата
 • SYS/DIA притисок и пулс, прикажани одвоено
 • просечно читање на последните три мерења
 • автоматско исклучување
 • обем на рака: 22-30cm
 • точност: +/- 3mmHg
 • димензии: (138×98x38)mm
 • тежина: 211g

.

 • производител: Konig (NL)
 • гаранција: 12 месеци
 • цена: 1,480.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

TPL-MR3220 – 3G/4G безжичен N рутер

Барате решение за обезбедување интернет на голем простор?

…..Слободно споделувајте 3G/4G. MR3220 3G/4G безжичниот N рутер овозможува да споделувате 3G/4G мобилен широкопојасен интернет со вашите најблиски преку жичана или безжична конекција. Со поврзување на 3G/4G USB модем на рутерот, се овозможува WiFi хотспот на кој може да се поврзат повеќе корисници и така да имаат пристап до интернет и да споделуваат документи и апликации безжично.

За во канцеларии, ресторани, дома… Слободна мрежа мора да има насекаде!

 • производител: TP-Link
 • гаранција: 12 месеци
 • цена: 2,280.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

VL-CABLE009/2 – DisplayPort / HDMI кабел

Сакате да гледате видеа, филмови, слики на телевизор наместо на компјутер?

…..Овој кабел ви овозможува да поврзете компјутер или лаптоп кој има DisplayPort конектор, со монитор или HDTV приемник кој има HDMI конекција. Кабелот пренесува аудио и видео сигнал.

Едноставо поврзување, и беспрекорна слика од компјутер на телевизор.

Изберете должина каква што ви одговара.

Карактеристики:

 • конектор А: DisplayPort (DP) машки
 • конектор Б: HDMI машки
 • резолуција: 1080p
 • верзија: DP v1.1
 • должина: 2m

.

 • производител: Valueline (DE)
 • цена: 795.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…