Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

Месечна архива за октомври, 2013

KN-NBB75 – Торба за лаптоп

Врнежливи денови, а треба да го носите лаптопот со себе!?

…..Луксузен РАНЕЦ за лаптоп. Изработен од материјали со висок квалитет и отпорни на вода. Дополнителните прегради нудат простор за чување на Вашите додатоци.

Ранец за лаптоп, отпорен на вода. Има можност да го носите и како торба. Добро е кога има избор!

Карактеристики:

 • Ремка за носење на рамо
 • Рачка за носење во рака
 • Дополнителен џеб, простор за пенкала, документи, визит-картички…
 • 1-преграда, 1-преден џеб, 2-странични џеба, 1-заден џеб
 • Боја: црна/портокалова
 • Внатрешни димензии: (280×350x50)mm
 • Надворешни димензии: (330×390x110)mm

.

 • Производител: Konig (NL)
 • Цена: 937.00 ден со ддв
 • Производот е достапен онлајн

Повеќе…

Повеќе од иста категорија…

HAV-SR41 – Радио за во бања со часовник

Бања, како место за релаксација и во вашиот дом?

…..Слушајте ги Вашите омилени FM радио станици додека сте под туш. Радиото има голем аналоген часовник и копче за автоматско скенирање на FM станици.

Пуштете музика и изненадете се од своите гласовни способности :-)

 • Производител: Konig (NL)
 • Гаранција: 12 месеци
 • Цена: 860.00 ден со ддв
 • Производот е достапен онлајн

Повеќе…

Повеќе од иста категорија…

HC-BLDPRESS21 – Апарат за мерење на крвен притисок

И Вие спаѓате во групата на луѓе кои имаат проблем со крвен притисок?

…..Внимавајте на крвниот притисок во удобноста на вашиот дом. Овојапарат за мерење на крвен притисок е опремен со автоматско пумпање и мерење. Вградената меморија Ви овозможува да зачувате до 60 резултати од мерењата и да ги следите промените на Вашиот крвен притисок. Мерниот опсег на крвниот притисок е помеѓу 0mmHg и 300mmHg со точност од +/- 3mmHg. Вашиот крвен притисок е означен со бројки, а уредот дава заклучок за состојбата со различни бои.

Држете се до природниот баланс во животот, и имајте ја Контролата врз вашиот притисок!

Овој апарат е вредна и долгорочна инвестиција

Карактеристики:

 • Автоматско исклучување
 • Отчукувања на срце
 • Горен притисок
 • Долен притисок
 • Прикажување на дата и време

.

 • Производител: Konig (NL)
 • Гаранција: 3 месеци
 • Цена: 2,095.00 ден со ддв на 12 рати x 186 ден
 • Производот е достапен онлајн

Повеќе…

Повеќе од иста категорија…

BXL-USBGAD10 – USB греач за чаша

Почетокот на есента е и се побрзо ви се ладат чајот, кафето…?

…..Со овој USB-грејач ќе може да го решите тој проблем и секогаш да пиете топол напиток. Едноставно поврзете го нa USB и притиснете го копчето за да почне да загрева. Ставете ја чашата и цело време ќе ја оддржува нивната топлина.

…..Освен грејач, овој уред има и 4 USB порти, поради што може да се користи и како хаб.

USB-хаб и постојано топло кафе, чај… на биро!

 • Производител: BasicXL (NL)
 • Гаранција: 12 месеци
 • Цена: 350.00  ден со ддв
 • Производот е достапен онлајн

Повеќе…

Повеќе од иста категорија…

TIMER-01 – Механички тајмер

Имате ли уреди дома, кои постојано Ви се вклучени а не ги користите?

…..МЕХАНИЧКИ ТАЈМЕР кој може да го програмирате да вклучува до 96 пати. Може да го користите за електрични уреди или светлечки тела.Има LED индикација, безбеден е за деца и има фиксирани пинови за вклучување. Програмата ќе се повторува секојдневно.

Побезбеден дом и пониски сметки за електрична енергија.

Важноста на овој тајмер во домот ќе се потврди за кратко време!

Карактеристики:

 • 96 вклучувања / исклучувања на ден
 • Време на вклучување: 15 минути

.

 • Производител: HQ (NL)
 • Гаранција: 12 месеци
 • Цена: 399.00 ден со ддв
 • Производот е достапен онлајн

Повеќе…

Повеќе од иста категорија…

KN-DVBT-OUT112 – DVB-T антена

Имате лош прием или прием со прекини на ТВ  или радио сигналите?

…..Антена DVB-T за  внатрешна но и за надворешна употреба за прием на дигитални терестријални ТВ и радио сигнали. Наједноставно решение за губењето на сигналот или блокирањето на рисиверот најмалку кога очекувате. Има водоотпорно куќиште, заштита од UV зрачење и конектор за спојување со приемникот/рисиверот. Комплетот содржи се што е потребно за монтажа (едноставно, од приемникот откачете ја старата  и закачете ја новава антена). Антената е активна, се напојува од DVB-T приемникот/рисиверот (5V, 50mA) или преку надворешен адаптер кој е вклучен во комплетот.

Неочекувани прекини во ТВ сигналот и  блокирање на Рисиверот, конечно нема повеќе!

Карактеристики:

 • Засилување: 20dB
 • Должина на кабел: 3m
 • Напојување: 5V-DC
 • Димензи: (195×100x65)mm

.

 • Производител: Konig (NL)
 • Гаранција: 12 месеци
 • Цена: 1,245.00 ден со ддв
 • Производот е достапен онлајн

Повеќе…

Повеќе од иста категорија…