Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

Месечна архива за мај, 2013

P.SUP.203 – Адаптер за напојување во автомобил

Што се може да Ви затреба во автомобилот при долго патување?

Можеби мобилниот кој останал без батерија, DVD-то…

…..Minwa DC/DC регулиран АДАПТЕР за напојување во автомобил 2000mA. Со 6 конектори за напојување, конектор за запалка и преклопник за регулирање на напонот.

Секогаш на дофат се што Ви е потребно…

Насмевка на лицата и среќен пат!

Карактеристики:

 • Влез: 12V-24V-DC
 • Излез: ( 1.5 / 3 / 4.5 / 6 / 7.5 / 9 / 12 )V-DC
 • Струја: 2000mA
 • Конектор за запалка
 • Излезни конектори: 5×2.1mm, 3.5×1.35mm, 5.5 x1.5mm, 5.5 x2.5mm, 2.5mm, 3.5mm
 • НАПОМЕНА: 12V-DC излез само при 24V-DC влез

.

 • Цена: 790.00  ден со ддв

Производот е достапен онлајн

Повеќе…

Повеќе од иста категорија…

DIO-DOMO53 – Сет шуко приклучоци со далечинска контрола

Треба да станете од кревет за да вклучите некој уред, а само што сакавте да одморите?

…..СЕТ ШУКО ПРИКЛУЧОЦИ стилски дизајнирани и лесни за употреба, коиќе ви овозможат да ги контролирате вашите светилки и уреди со помош на далечинска контрола. Може да приклучите било каков уред со стандарден европски шуко приклучок до 3000W и да го контролирате неговото вклучување и исклучување. Mоже лесно да ги проширите можностите со сите други продукти од DI-O понудата.

Збогум за стандардните шуко приклучоци!

Време е за контрола од далечина!

Ова вреди да се има дома.

 • Цена: 1,725.00 ден со ддв

Производот е достапен онлајн

Повеќе…

Повеќе од иста категорија…

EL-PIR102 – Сензор за движење (PIR)

Светилките кои постојано светат…

Зошто си дозволувате трошоци?

…..Нова генерација на ИНФРАРЕД СЕНЗОР. Се монтира во плафон и нуди покриеност од 360° во просторијата каде што е монтиран. Може да се регулира: детекцијата на брзина на движење и времето на активност. Едноставен за монтажа и инсталација. Светилките ќе светат само кога сте присутни  во просторијата.

Секој чекор ќе биде препознаен и сигурен.

И…немој да се изненадите од пониската сметка за електрична енергија!

Kaрактеристики:

 • Време на активност: 10sec-7min
 • Осетливост на осветленост: 3~2000Lux
 • Растојание на детекција: 6m
 • Висина за инсталација: 2.2-4m
 • Детекција на брзина на движење: 0.6-1.5m/s
 • Работи при влажност: <93% RH
 • Има зелена LED диода за индикација

.

 • Цена: 810.00 ден со ддв

Производот е достапен онлајн

* Идеално за во канцеларии, згради, сали, ресторани, ходници, гаражи…

Повеќе…

Повеќе од иста категорија…

DIS-TBLCARS1 – Соларна LED светилка за на маса

Свесни сте дека Вие ја градите иднината на своите деца?

…..Шармантна СОЛАРНА СВЕТИЛКА за на маса. Батерии повеќе не се потребни. Совршен додаток за детската соба.

Наместо обична купете СОЛАРНА СВЕТИЛКА за во собата на своето дете.

Добрите навики се стекнуваат од мали нозе!

​Карактеристики:

 • Тип на светло: LED
 • Куќиште: пластика
 • Напојување: соларно​
 • Достапно и со други апликации

.

 • Цена: 744.00  ден со ддв

Производот е достапен онлајн

Повеќе…

Повеќе од иста категорија…

CAMC.EN-EL5 – Батерија за камера

Патувате неколку дена, батеријата Ви откажува токму кога е момент за прекрасна фотографија?

…..Батерија за камера – BN-EL5, 3.7V / 1000mAh.

Побрзајте и заменета ја дотраената батерија или обезбедете си резервна!

Карактеристики:

 • Тип: Li-ion
 • Напон: 3.7V
 • Капацитет: 1000mAh
 • Замена за слeдниве модели на батерии: NIKON EN-EL5, Duracell CP-1
 • Погодна за следниве уреди: CoolPix 3700, 4200, 5200

.

 • Цена: 595.00 ден со ддв

Производот е достапен онлајн
Повеќе…

Повеќе од иста категорија…

VARTA-R3R6+USB – Сет батерии за полнење со полнач

Зошто постојано да купувате нови батерии кога постои поекономичен начин?

…..Сет батерии за полнење x4R6+x2R3, со USB полнач.

Едно без друго неможе, полнач со батерии во комплет.

Една цена за 5 производи…Звучи добро зар не?

Blister пакувањето содржи:

 • 2 x AA NiMH 2700mAh
 • 2 x AAA NiMH 1000mAh
 • USB полнач

.

 • Цена: 934.00 ден со ддв

Производот е достапен онлајн

* За квалитетот на VARTA гарантираме

Повеќе…

Повеќе од иста категорија…