Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

Архива за автомобил категорија

P.SUP.USB2048 – USB адаптер за во автомобил

Дали често останувате без батерија кога патувате?

Мини адаптер за напојување за во автомобил со две USB порти, кој лесно можете да го поврзете во приклучокот за запалка. Претставува идеално решение за напојување на разни USB уреди како мобилни телефони, MP3 плеери и слично со интегрирана батерија.

Едноставно за користење и напојување на два уреди одеднаш.

Задолжително за во секоја автомобил!

Карактеристики:

 • LED индикација
 • влезен напон: (12-24)V-DC
 • излезен напон: 5V-DC
 • струја: 1000mA
 • димензии: 20×20x45mm
 • тежина: 35g

 • производител: Skross (DE)
 • гаранција: 3 месеци
 • цена: 865 ден со ддв
 • Производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

CMP-ADAP906 – USB адаптер

Треба да поврзете компјутер со USB3.0 HDD ?

Овој адаптер се користи за да промените USB 3.0 B-тип машки конектор во USB 3.0 микро B-тип машки конектор.

Направете ја потребната USB конекција со помалку кабли.

Имате избор за сите usb 2.0, 3.0 уреди!

Карактеристики:

 • конектор А: USB микро B-тип машки
 • конектор Б: USB B-тип женски
 • верзија: v3.0

 • производител: Valueline (DE)
 • цена: 199.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

CMPSC-CN524 – USB Bluetooth адаптер

Немате Bluetooth на компјутер а често е функција која ви е потребна?

…..Со овој Bluetooth 4.0 USB адаптер можете да го надоградите Вашиот десктоп или лаптоп компјутер со најновата Bluetooth 4.0 верзија. Адаптерот нуди едноставни решенија кои овозможуваат комуникација со Bluetooth уреди како мобилни телефони, принтери, слушалки, звучници, тастатури и мауси. Овозможува брзини до 3Mbps и е идеално решение за мултитаскинг апликации како стриминг на музика или трансвер на слики од паметниот телефон на лаптопот. Благодарение на новата функционалност, батеријата на Вашиот лаптоп или таблет ќе трае подолго, идеално решение за на одмор или службено патување. Со компактниот дизајн, адаптерот може постојано да биде поврзан на Вашиот уред.

Сега со уште поголема брзина на трансфер на податоци.

Одличен уред кој ќе го носите секаде со вас!

 • производител:Sitecom (NL)
 • гаранција: 12 месеци
 • цена: 1,295.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

KN-NBT-S100 – Универзален адаптер за напојување

Не се поправа полначат за вашиот лаптоп?

…..Универзален адаптер за напојување на лаптопи, соодветен за скоро сите типови на лаптопи. Адаптерот е опремен со 10 различни и лесно променливи конектори за напојување, компатибилни со следниве брендови: TOSHIBA, LENOVO, IBM, SONY VAIO TZ серија, SAMSUNG, FUJITSU, DELL, COMPAQ, ACER, HP, LG, BEN Q, CHROMEBOOK 14 и NEC. Адаптерот има променлив AC кабел кој лесно може да се откачи од адаптерот, со што се намалува ризикот од кинење или оштетување поради честа употреба.

Без разлика на брендот.

Ви нудиме полнач кој со сигурност ќе ви одговара!

Карактеристики:

 • максимална излезна моќност: 70W
 • влезен напон: (100-240)V-AC
 • излезен напон: (15-19.5)V-DC
 • USB излез: 5V-DC/1A
 • димензии: (114×55.5×16.6)mm

.

 • производител: Konig (NL)
 • цена: 2,550.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

KN-POE100 – Мрежен шуко адаптер

Немате можност да пуштите кабли за мрежа дома?

…..Овој мрежен шуко адаптер ја користи домашната инсталација за напојување за да овозможи брза мрежа со интернет функционалност без дополнително поставување на кабли и бушење на дупки. Безбедната врска се остварува со притискање на безбедносно копче.

Користете ги штекерите за напојување како мрежна конекција.

Решение ви е мрежен шуко адаптер….

Карактеристики:

 • интернет конекција преку штекери за напојување, без дополнителни кабли
 • до 500Mbps преку домашната AC инсталација
 • компактен дизајн
 • безбедносно копче за конфигурација без софтвер

.

 • производител: Konig (NL)
 • цена: 1,666.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

P.SUP.USB2055 – USB адаптер за напојување

Секогаш имате потреба од напојување на повеќе од еден уред?

…..Универзален адаптер за напојување со 2 USB порти. Идеален за напојување на два USB уреди, како што се, MP3 плеери, iPod  и мобилни телефони истовремено преку еден штекер.

Недоволно штекери, повеќе не се проблем.

Коритете го овој адаптер за напојување на два моќни SMART уреди, достапен и во бела боја!

Карактеристики:

 • влезен напон: (110-240)V-AC
 • излезен напон: USB 2x 5V-DC
 • струја: 2x 2400mA
 • димензии: (77.5×28x95)mm
 • тежина: 175гр

.

 • производител: Konig (NL)
 • гаранција: 3 месеци
 • цена: 1,200.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…