Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

Архива за Мерна Опрема категорија

CMP-XRAM16/31 – USB флеш меморија

Никогаш доволно простор за слики, музика, документи..?

…..USB 3.0 флеш меморија 16GB, која претставува идеална комбинација на брз пренос на податоци, голем капацитет и модерен дизајн. Едноставно поврзете ја на слободен USB порт на вашиот компјутер и ќе биде препознаена како надворешна меморија. Може да ја носите насекаде со вас, а со тоа и сите ваши омилени слики, музика, филмови и други документи ќе ви бидат достапни во секое време.

Изберете флеш меморија од 16GB и носете ги со себе сите податоци.

За дизајнот одлучете сами!

Карактеристики:

 • капацитет: 16GB
 • USB 3.0
 • брзина на пренос на податоци: 100MB/s
 • работна температура: 0°–45°C
 • димензии: (56.8x 21.3×10.8)mm

.

 • производител: Sandisk (NL)
 • гаранција: 55 месеци
 • цена: 893.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

CMP-XRAM32/20 – USB флеш меморија MARVEL M01

Секогаш имате многу податоци кои мора да ги носите со себе?

…..USB 3.0 флеш меморија 32GB. Флеш меморијата е отпорна на отпечатоци на прсти и гребнатинки и во неа е вградена LED индикатор кој го означува статусот на преносот на податоците.

Голем избор на флеш мемории со 32GB простор.

За сите ваши документи, музика, слики, филмови….

Карактеристики:

 • капацитет: 32GB
 • USB 3.0
 • системски побарувања: OS: Windows 8 / 7 / Vista / XP / 2000 , Mac OS 10.3.x, Linux 2.6.x
 • димензии: (60.6×18.0x 8.1)mm
 • тежина: 10g

.

 • производител: Silicon Power (NL)
 • цена: 1,350.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

CMP-XRAM8/24 – USB флеш меморија

Потребен ви е брз и лесен пренос на податоци?

…..Компактна USB 2.0 флеш меморија 8 GB. Обезбедува брз пренос на податоци. Куќиштето е изработено од брусен метал кој ја заштитува површината од отпечатоци на прсти, прашина и гребнатинки и е водоотпорен.

Наш предлог е ова елегантно решение!

…..Меморијата содржи софтвер со следните функции:

 • синхронизација/backup на “My document”
 • синхронизација/backup на други фолдери
 • синхронизација/backup на “Outlook/ Outlook Express”
 • копирање и енкрипција на податоците во Pen Drives
 • превземање на Symantec Norton Internet Security со 60 дена пробен период
 • синхронизација/backup на “My Favorite”. Заклучување на компјутерот со лозинка, време или Pen Drive

Карактеристики:

 • капацитет: 8GB
 • USB 2.0
 • системски побарувања: Windows 8/7/Vista/XP, Mac OS 10.3.x, Linux 2.6.x
 • работна температура: (0~70)°C
 • температура на чување на податоците: (-40- 85)°C
 • димензии: (24.7х13.8х4.6)mm
 • тежина: 2.6g

.

 • производител: Silicon Power
 • гаранција: 35 месеци
 • цена: 535.00  ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

…..*Во нашиот асортиман можете да најдете голем избор на флеш мемории со различна големина од различни производители.

повеќе…

повеќе од иста категорија…

SZ-U8GLEATHER – USB флеш меморија

Сакате 8GB простор и привезок за клучеви истовремено?

…..USB флеш меморија, во форма на кожен приврзок за клучеви. Едноставно поврзете ја на слободен USB порт на вашиот компјутер и ќе биде препознаена како надворешна меморија. Може да ја носите насекаде со вас, а со тоа и сите ваши омилени слики, музика, филмови и други документи ќе ви бидат достапни во секое време.

Одлично дизајнирана за оние кои често ги губат своите флеш мемории.

2 во 1 производ кој ќе го носите секаде со вас!


Карактеристики:

 • капацитет: 8GB
 • USB 2.0
 • димензии: (57×125х57)mm

..

 • производител: Satzuma (NL)
 • гаранција: 6 месеци
 • цена: 1,244.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…


SZ-U8GDOGGR – USB флеш меморија

Сакате да подарите нешто уникатно а сепак корисно?

…..USB флеш меморија, во форма на куче. Едноставно поврзете ја на слободен USB порт на вашиот компјутер и ќе биде препознаена како надворешна меморија. Може да ја носите насекаде со вас, а со тоа и сите ваши омилени слики, музика, филмови и други документи ќе ви бидат достапни во секое време.

Изберете нешто од брендот Satzuma.

Ви ја препорачуваме оваа флеш меморија во форма на куче!

​ Карактеристики:

 • капацитет: 8GB
 • USB 2.0
 • димензии: (55×120х55)mm

.

 • производител: Satzuma (NL)
 • гаранција: 6 месеци
 • цена: 1,244.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

SZ-U8GPARROTBU – USB флеш меморија

Потребна ви е пренослива меморија?

…..USB флеш меморија, во форма на папагал. Едноставно поврзете ја на слободен USB порт на вашиот компјутер и ќе биде препознаена како надворешна меморија. Може да ја носите насекаде со вас, а со тоа и сите ваши омилени слики, музика, филмови и други документи ќе ви бидат достапни во секое време.

Ова папагалче е во состојба да го даде животот за вас.

Искористете го!

Карактеристики:

 • капацитет: 8GB
 • USB 2.0
 • димензии: (55×120х55)mm

.

 • производител: Satzuma (NL)
 • гаранција: 6 месеци
 • цена: 1,244.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…