Rss Feed
Tweeter button
Facebook button
Technorati button
Reddit button
Myspace button
Linkedin button
Webonews button
Delicious button
Digg button
Stumbleupon button
Newsvine button

KN-COF10 – Автомат за кафе

Губите премногу време во подготовка кога ви доагаат пријателите на кафе?

…..Автомат за кафе со 24-часовен тајмер, кој за само една минута може да подготви до 12 шољи кафе. Опремен е со подвижен држач за филтер, прекинувач за да се избегне капењето и индикатор за нивото на водата. Неговиот современ дизајн одлично се вклопува во секоја кујна.

Најбрзо и највкусно.

Искористете го времето за разговор со пријателите, кафето ќе ви биде готово за една минута!

Карактеристики:

 • 24-часовен тајмер
 • aвтоматско исклучување по 40 мин.
 • индикатор за ниво на вода
 • прекинувач за да се избегне капењето кога садот е отстранет
 • напон: 230V
 • моќност: 900W
 • боја: црна

.

 • производител: Konig (NL)
 • гаранција: 12 месеци
 • цена: 1,950.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

HE-CLOCK-103 – Радио контролиран ѕиден часовник

Имате детали со дрво во дневната соба?

…..Радио контролиран ѕиден часовник со 32cm дијаметар, со дрвена рамка и стакло.

Комплетирајте го ентериерот и внесете топлина со овој часовник!

Карактеристики:

 • напојување: батерија (1xAA)

.

 • производител: BalanceMeteo (NL)
 • гаранција: 12 месеци
 • цена: 2,350.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

GB-HDMICON12 – Видео конвертор

Сакате да пренесете видео сигнал од компјутер на телевизор?

…..Овој кабел адаптер го конвертира VGA сигналот во HDMI со што им овозможува на корисниците на компјутер да испратат видео сигнали од компјутер на телевизор. Стерео сигналот е конвертиран преку USB и интегриран во HDMI сигналот.

Се што ви е потребно е овој конвертор!

За беспрекорна конверзија на сигналот.

Карактеристики:

 • максимална резолуција: 1920×1080 (1080p) FullHD

.

 • производител: Goobay (DE)
 • гаранција: 12 месеци
 • цена: 2,990.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

TESTB.PROFI LCD+ – Двополен тестер на напон и континуитет

Како најлесно да проверите присутство на напон?

…..Testboy ProfiLCD + е професионален двополен тестер – дипол, наменет за брза проверка на присуството на напон односно отпорност. Поседува висока заштитна категорија од прашина и влага (IP65).

Голема програма на тестери, одлични за точна и брза проверка.

Идеално за електричари!

Карактеристики:

 • 3 начини за детекција на присуство на напон: со LED индикација на напонското ниво, преку мерење на LCD дисплејот, звучна сигнализација
 • позадинско светло
 • мерен опсег за напон: (6-1000)V-АC/DC
 • мерење на отпорност до 2kΩ
 • визуелен и акустички тест на континуитет
 • индикација за поларитет
 • DisplayHOLD функција
 • испитување на исправност на диференцијални FID склопки со испитна струја 30mA
 • вградена светилка за осветлување на мерната точка
 • детекција на редослед на фази
 • еднополен тест за детекција на фаза
 • IP65 заштита

Содржи: 2АА батерии, упатство за употреба.

 • гаранција: 12 месеци
 • цена: 6,470.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

GB-DM-SC/SC-1 – Фибер оптички мрежен кабел

Ви треба мрежа за повеќе компјутери?

…..Фибер оптички мрежен кабел SC-SC OM4 Multimode duplex. Дизајниран да се користи во канцеларии, индустрија или компјутерски центри. На двете страни има SC-duplex конектор, вклучувајќи и капачиња за заштита од прашина. Обвивката на кабелот е без халогени материјали и отпорна на оган. Секој од каблите вклучува тест протокол.

За во сите поголеми простории каде што ви е неопходна интернет мрежа.

Должини во зависност од потребите.

Карактеристики:

 • максимален пренос на сигнал:
  • 100Mbit/s: OM2/3/4 = 500m
  • 1Gbit/s: OM2 = 500m; OM3/OM4 =1100m
  • 10Gbit/s: OM2 = 82m; OM3 = 300m; OM4 = 550m
 • конекција 1: SC конектор
 • конекција 2: SC конектор
 • должина: 1m
 • дијаметар LWL јадро: 50um
 • дијаметар LWL обвивка: 125um
 • тип: дуплекс
 • работна температура: (-20+60)°C
 • материјал на конектор: пластика
 • слабеење: <0.3dB
 • RoHS компатибилен

.

 • производител: Goobay (DE)
 • гаранција: 12 месеци
 • цена: 550.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…

L-E14-101 – LED светилка

Имате превисоки сметки за електрична енергија?

…..Штедлива LED светилка со моќност од 4.5W со форма на глобус и компактен дизајн. Светилката создава фина атмосфера со топло бела светлина. Со оваа LED светилка заштедувате до 86% на вашата сметка за електрична енергија споредено со традиционалните светилки.

Направете го првиот чекор и заменете ги старите сијалици.

Разликата ќе ја видите веднаш!

Карактеристики:

 • работен напон: 230V-AC
 • моќност: 4.5W, Еквивалентнa на (Волфрам светилка) 33W
 • база: E14
 • стил: Дифузно стакло
 • агол на зрак: 300°
 • температура на боја: 2.700K
 • боја на светлина: Топло бела
 • светлосен флукс: 350lm
 • работен век до: 30.000h

.

 • производител: Goobay (DE)
 • цена: 650.00 ден со ддв
 • производот е достапен онлајн

повеќе…

повеќе од иста категорија…